Benvinguts

Coto Carpintería Metálica és una empresa familiar situada a La Safor al seu servei des de 1999, dedicada al tancament de fusteria d'alumini, ferro, vidre i acer inoxidable. Centenars de clients satisfets ens avalen, ja que controlem tot el procés d'execució, des de la fabricació fins al muntatge en la seua casa o negoci.

Malgrat pertànyer a la xarxa Aluminier Technal de fabricants i instal·ladors homologats, el nostre principal actiu és l'experiència i el tracte proper. També comptem amb unes altres de les millors signatures homologades normativa CE (AislaGlas, Somfy, Griesser, Guardian Sun, etc...). Des d'aquesta web, pretenem no solament mostrar els nostres productes i instal·lacions, sinó també, crear una eina de consulta que siga útil tant al particular com al professional de la construcció.

Posem a la seua disposició les nostres instal·lacions de mes de 500 m2 per a satisfer les demandes dels clients més exigents, creant solucions úniques amb la millor relació qualitat/preu.

Confie en una empresa que ofereix professionalitat, experiència i qualitat en el servei. Els nostres clients ens acrediten. Prestem servei a les províncies de València, Alacant i Castelló.Els nostres materials

A

ALUMINI

Disposem d'una gran varietat de productes de fusteria d'alumini: finestres corredisses, elevables, oscil·le-paral·leles, practicables, oscil·le-batients, plegables, cortines de cristall, persianes amb calaix integrat, cancel·les, mallorquines, llepes orientables, etc.
Veure més

F

FERRO

Reixes de seguretat i decoratives fabricades a mesura, segons necessitats del client. Instal·lem sense obra tot tipus de reixes modernes o clàssiques, portes d'entrada, cancel·les, baranes, passamans, escales, reixes extensibles de comerç.
Veure més

I

ACER INOXIDABLE

Realitzem treballs amb acer inoxidable per als clients més exigents. Aparadors amb marcs d'acer inoxidables i vidres de seguretat, cartells tallats a làser, baranes, passamans, etc. Cada projecte d'acer inoxidable és únic i inigualable.
Veure més

Tanquem els espais per a fer-los confortables i adaptats a les teues necessitats. Construïm la llar de la teua família!

Treballs recents

Una xicoteta mostra dels nostres últims treballs

Proveïdors

Treballem amb primeres marques del mercat per a oferir-li la màxima qualitat en tots els nostres productes.

Sol·licitem el seu permís per obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Política de Cookies